Amir Tsarfati - Operatie joktan

Amir Tsarfati - Operatie joktan

9789064513794
Op voorraad
€ 22,50
Inclusief belasting Verzending binnen 1-2 werkdagen.

In dit eerste deel van een nieuwe thrillerserie putten de auteurs Amir Tsarfati en Steve Yohn uit waargebeurde gebeurtenissen en tactische inzichten die Amir leerde in zijn tijd bij de Israëlische strijdkrachten.

 

Operatie Joktan is een spannende christelijke thriller van Amir Tsarfati en Steve Yohn en gaat over Israël, Mossad en de opmaat naar de eindtijd. Voor mensen die in Gods levensveranderende beloften geloven is de thriller. Operatie Joktan, een boek om in één adem uit te lezen en meer zicht op Israëls betekenis te krijgen

Nir Tavor is een getalenteerd agent voor de Israëlische geheime dienst, de Mossad... Nicole le Roux is een model met verborgen vaardigheden. Een terroristische aanslag brengt ze bij elkaar en vervolgens dwingt het werk ze uit elkaar - tot dat ze totaal onverwacht elkaar weer tegenkomen.

Maar er is geen tijd voor romantiek. Terwijl de gewelddadige radicalen chaos in het Midden-Oosten trachten te creëren, moeten de twee samenwerken om deze extremisten te stoppen. Daarbij vormen Nicole's talent voor technologie en Nir's bedrevenheid een uitstekende combinatie voor deze missies. Elke spannende stap van hun operatie brengt hen dichter bij de waarheid en dichter bij het gevaar....

In dit eerste deel van een nieuwe thrillerserie putten de auteurs Amir Tsarfati en Steve Yohn uit waargebeurde gebeurtenissen en tactische inzichten die Amir leerde in zijn tijd bij de Israëlische strijdkrachten.

Operatie Joktan is een spannende christelijke pageturner die de zegen belicht die Israël voor de wereld is.

Amir Tsarfati schreef eerder:

- Laatste uur

- Onvoorstelbaar vooruitzicht

- Gods Meesterplan

5 andere producten in dezelfde categorie;

Product added to wishlist