Amir Tsarfati - Bijbelse profetie -...

Amir Tsarfati - Bijbelse profetie - de hoofdzaken

9789064514005
Op voorraad
€ 16,95
Inclusief belasting Verzending binnen 1-2 werkdagen.

In het boek: Bijbelse profetie - de hoofdzaken geven Amir Tsarfati en Barry Stagner antwoord op veel gestelde vragen over zeven fundamentele onderwerpen van de Bijbelse profetie.

 

In het boek: Bijbelse profetie - de hoofdzaken geven Amir Tsarfati en Barry Stagner antwoord op veel gestelde vragen over zeven fundamentele onderwerpen van de Bijbelse profetie. Het gaat daarbij om:

* Israël
* De Gemeente
* De opname van de Gemeente
* De grote verdrukking
* Het duizendjarig vrederijk
* Het oordeel voor de grote witte troon
* De hemel.

Wie biddend en met wijsheid deze onderwerpen bestudeert, vind in Gods Woord alles wat je moet weten over de toekomst. Dit handige vraag en antwoordboek, dat naar onderwerp is ingedeeld, is daarmee een praktisch hulpmiddel om te groeien in het inzicht in de Bijbelse profetie.

Amir Tsarfati is schrijver van een aantal bestsellers. Hij is een geboren Israëli en voormalig majoor in het Israëlisch leger (Israël Defense Force). Momenteel is hij de oprichter en directeur van Behold Israël . Dit is een non-profitorganisatie die Bijbels onderwijs geeft door middel van rondleidingen, conferenties en social media en dit wil doen vanuit een Bijbels en profetisch gezichtspunt. Zij bieden daartoe nieuw en informatie over Israël. Amir woont in het noorden van Israël. Hij is getrouwd en heeft vier kinderen.

Barry Stagner is de stichter en hoofdvoorganger van Calvary Chapel in Tustin, Californië. Hij is ook de gastheer van het itnernationaal uitgezonden wekelijke programma The Line Up en de auteur van een aantal boeken. Barry en zijn vrouw Teri spreken op conferenties en retraites over huwelijk, de bediening en profetie. Ze hebben twee kinderen en vier kleinkinderen.

5 andere producten in dezelfde categorie;

Product added to wishlist